Благодаря ти колега, утре отивам в сервиза и ще пробвам дано се оправи, че ми писна от майстори разбирачи, които все им се закучва, четири дена я човърка и нищо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеБлагодаря ти колега, утре отивам в сервиза и ще пробвам дано се оправи, че ми писна от майстори разбирачи, които все им се закучва, четири дена я човърка и нищо.Кажи после какво е станало
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Счупена степенка на предния капак
Здравейте,
Днес наливах течност за чистачки и се счупи степенката, която подпира предния капак. Счупи се в основата, пластмасата която е защипана към калника и в която е лагерувана металната щанга. Извод
: в студено време отваряй капака само след път, когато всичко се е позатоплило!
Ако някой има опит по темата, моля за споделяне- лепене с някъв силикон, купуване от морга, в много краен случай чисто нова от вносителя, евентуално парите и усилията
да се смени...
--------------------------------
Алфа Ромео 146 1.6 Т.Спарк '98
Comment
-
А пък Аз мисля на пролет да сложа амортисьорчета - повече ме кефи,
а относно щипката - има тооолкова мн алфи на части, че за 5 лева сигурно ще си намериш щипката с цялата щека.
п.п. Мисля че и от Браво/Брава/Мареа също става.sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Изолирахме имобилайзера и пак не иска да запали кочината. Пак същото, давам контакт ключа не свети и кат завъртя да запаля светва и не може запали. Компютъра го проверихме работи няма грешки, датчика на коляновия вал е здрав, уж всичко е наред пак не пали . Ако някой има идея, защо не пали да сподели.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеИзолирахме имобилайзера и пак не иска да запали кочината. Пак същото, давам контакт ключа не свети и кат завъртя да запаля светва и не може запали. Компютъра го проверихме работи няма грешки, датчика на коляновия вал е здрав, уж всичко е наред пак не пали . Ако някой има идея, защо не пали да сподели.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеУтре след работа, като закачим компютъра, ще пробвам. Защото оня ден, момчето от сервиза беше свалило компа и имобилайзера. И даже му закачихме друг компютър с имобилайзер и не иска и с него.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaИзолирахте имобилайзера обаче лампата с ключето пак си светва..? Еми значи сте "изолирали" дедовия...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment